logo

A séfről

chef
PO8A4568

Csizmazia Sándor Chef a kilencvenes évek elején kezdte el szakmai pályafutását. Rövid itthoni munka után úgy döntött, hogy külföldön próbál szerencsét, illetve, hogy szélesíti szakmai látókörét amennyire csak lehet.
Kitartásának meg lett az eredménye. München-ben Otto Koch két Michelin-csillagos Chef éttermében a 181-ben csiszolhatta tudását. A 181 után több németországi és ausztriai étteremben is dolgozott, az étteremvezetés megelégedettségére.

Hazatérése után az itthoni gasztronómia több prominens éttermében is dolgozott úgy mint: a Cafe 57, Porcellino, míg végül tavaly nyáron vette át a Pub-lik Bisztró konyhájának vezetését.

Stílusát alapvetően magyar alapokra fektetett a mediterrán térséggel fúzionáló konyhának mondhatjuk, melyben a magyar hagyományokat kiegészítik a spanyol, olasz hatások, nem pedig felülírják azt, mindezt ötvözve a bisztró konyha műfajával.